اخذ مجوز ثبت سفارش

اخذ مجوز ثبت سفارش

ثبت سفارش و مجوزها از جمله مهمترین اقداماتی است که هر وارد کننده یا تاجری باید با مقررات آن آشنایی داشته باشد و در آن مهارت داشته باشد. هر واردکننده بعد از درخواست ثبت سفارش در سامانه جامع تجارت ایران (NTSW.ir) نیازمند به تایید از سازمانهای مربوطه است که هرکدام از این تاییدیه ها با توجه به کالایی که تاجر وارد می کند نیاز به نهاد خاص خودش دارد.

اخذ مجوز ثبت سفارش برای موارد واردات می‌تواند اهمیت بسیار زیادی داشته باشد و از جمله اقدامات مهم در تجارت است.

در ادامه این مطلب از وب سایت گزدرازی با ما همراه باشید تا در خصوص نحوه ثبت سفارش کالا، چگونگی گرفتن انواع مجوز‌ های ثبت سفارش کالا و موارد دیگری که به این حوزه مربوط می‌شوند، با شما صحبت کنیم.

مجوز ثبت سفارش کالا
اگر پروسه و اقدامات مربوط به ثبت سفارش را به درستی بلد نباشید، زیان و خسارات فراوانی برای شما به عنوان یک وارد کننده بوجود می آید که بسیاری از آنها جبران ناپذیر هستند. به همین جهت لازم است پیش از هر اقدامی و قبل از اینکه کالای شما به مرز گمرک ورودی برسد جهت اخذ ثبت سفارش اقدام نمائید و به طور دقیق مشاوره بگیرید و از طولانی تر شدن زمان و ایجاد هزینه های اضافی پیشگیری کنید.

در صورتی که در حوزه واردات و صادرات کالا مشغول به کار باشید، حتماً این نکته را نیز می‌دانید که هم برای واردات کالا‌ها و هم برای صادر کردن آن‌ها از مرز‌های کشور نیاز به اخذ مجوز ثبت سفارش کالا دارید. مسلماً در

عهد ارزی و رفع تعهد ارزی چیست؟

زمانی که صادرکنندگان در سامانه جامع تجارت اقدام به ثبت سفارش کالا جهت صادرات می کنند. صفحه ای تحت عنوان تعهد ارزی برای آنان باز می شود. بنابراین صادرکنندگان تعهد می دهند که پس از صادرات کالا و دریافت پول آن، ارز را دوباره به کشور وارد کرده و در سامانه نیما به فروش برسانند که در این صورت رفع تعهد ارزی صورت می گیرد. در صورت فروش ارز در سامانه نیما هزینه مربوط به مالیات به آنها برگشت داده می شود. در صورت عدم رفع تعهد ارزی در مدت زمان مشخص شده، صادرکننده حکم قاچاقچی را دارد و مورد پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت همچنین دارنده کارت بازرگانی که با آن ثبت سفارش انجام گرفته، جریمه خواهد شد.

روش های رفع تعهد ارزی

راهکارها و شیوه نامه های بسیاری برای رفع تعهد ارزی و پرداخت بدهی حاصل از صادرات وجود دارد که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

  • ساده ترین راه در نظر گرفته شده برای صادرکنندگان و تاجران، فروش ارز حاصل از صادرات در سامانه نیما است.
  • روش دیگر واردات کالا با استفاده از ارز حاصل از صادرات است. که به آن ارز محل صادرات نیز گفته می شود.
  • صادرکنندگان می توانند ارز حاصل از صادرات را به صورت اسکناس به بانک‌ها و صرافی‌های مجاز با رعایت مقررات مربوطه بفروشند.
  • صادر کنندگان می توانند ارز حاصل از صادرات را جهت واردات به غیر واگذار کنند.

صورتی که این نوع از مجوز را اخذ نکنید، هم کار صادرات و هم کار واردات شما با مشکل روبرو خواهد شد.

این مطلب را به اشتراک بگذارید